Chatbox – de beste tips voor een opwindend gesprek

Chatten in een chatbox is leuk, maar hoe verleid je je chatpartner tot een opwindend gesprek? Lees hier hoe je nog dagenlang kan nagenieten van elk chatgesprek.

Chatbox – hoe je van elk chatgesprek een zinderend succes maakt

  • Hoe maak je elk chatbox gesprek leuk en opwindend?
  • Wat moet je vooral wel en wat kun je beter niet doen als je chatgesprekken voert?
  • Schrijf je nu in bij C-Dating en voer vandaag nog je eerste opwindende chatgesprek!

Waarom chatten in een chatbox zo spannend is

Een chatbox is een virtuele ontmoetingsplaats waar gelijkgestemden elkaar kunnen leren kennen via het over en weer sturen van real time berichten. Wat een chatbox zo spannend maakt is dat je nieuwe mensen kunt ontmoeten vanuit je eigen stoel in je eigen omgeving, en dat je met meerdere mensen samen tegelijkertijd kan chatten. Omdat je elkaar bij chatten niet ziet is chatten redelijk anoniem en veel mensen die normaal gesproken verlegen zijn bij het benaderen van mannen of vrouwen voelen zich een stuk vrijer in een chatbox. Het grootste verschil met echte ontmoetingen is dat je elkaars lichaamstaal niet kan zien en elkaars intonatie niet kan horen, twee belangrijke aspecten die belangrijk zijn bij het op de juiste manier begrijpen van hoe iemand iets precies bedoelt. Als je iemand via een chatbox wil versieren of via een chatbox versierd wil worden is het dus heel belangrijk dat je weet hoe je dat het beste aan kan pakken.

De beste tips voor een spannende chat in de chatbox

1. Denk aan je tempo
Als je iemand ontmoet in de chatbox die je wel leuk lijkt, overdonder de ander dan niet meteen met heel directe vragen of een voorstel om af te spreken. Begin rustig aan en toon interesse in de ander. Stel wat vragen en geef de ander ruim de tijd om erop te antwoorden... op die manier maak je de ander nieuwsgierig.

2. Houd de interesse vast en stuur het gesprek
Zodra je iemands interesse gewekt hebt, houd deze dan vast door speelse teksten te schrijven en op subtiele manier te achterhalen of de ander zin heeft in een wat spannendere chat. Als blijkt dat hij of zij daar wel voor te porren is, stuur het gesprek dan langzamerhand richting seks, maar let steeds goed op hoe de ander reageert zodat je zeker weet dat jullie allebei hetzelfde willen.

3. Chat met één persoon tegelijk
Soms lijkt het verleidelijk om met meerdere mensen tegelijkertijd te chatten, in de openbare chatbox of in verschillende privégesprekken. Echter, meestal hebben je chatpartners het snel door dat je niet alle aandacht op hem of haar richt. Bovendien loop je het risico dat je de draad van de verschillende gesprekken kwijt raakt of een chatbericht naar de verkeerde persoon stuurt!

4. Gebruik smileys en andere iconen
Om via de chatbox uitdrukking te geven aan emoties kun je het beste smileys en andere iconen gebruiken. Chat teksten kunnen soms verkeerd worden opgevat, omdat vaak niet te zien is aan droge tekst of iets bijvoorbeeld bedoeld is als een grapje. Met smileys kun je ervoor zorgen dat de ander beter begrijpt wat je bedoelt en bovendien maak je je gesprek daarmee wat levendiger, luchtiger en speelser.

5. Maak plezier!
Natuurlijk gaat het er vooral om dat je je amuseert in de chatbox. Maak kennis met nieuwe mensen, maak samen grapjes en verleid elkaar, en ga net zover als jullie samen willen. Want dat is uiteindelijk waar de chatbox voor is bedoeld.

Chatten bij C-Dating

Zin om iemand te verleiden of heerlijk verleid te worden in een chatbox? Schrijf je nu in bij C-Dating, jouw ideale dating site voor online chats en wie weet heb je vandaag al je eerste spannende online chatbox avontuurtje.

Ervaar spannende avonturen met stijl