De beste tips voor sex in Amsterdam

Het grote aanbod aan sex in Amsterdam maakt onze hoofdstad tot een van de meest gewilde toeristische trekpleisters van Europa. De beste tips vind je hier...
sex in amsterdam

Sex in Amsterdam – de beste tips op een rij

  • Welke mogelijkheden zijn er voor sex in Amsterdam?
  • Wat zijn de beste plekken voor betaalde sex?
  • Schrijf je nu in bij C-Dating en regel een date in Amsterdam!

Hoe je verzekerd bent van sex in Amsterdam

Wanneer je een bezoekje brengt aan Amsterdam dan zul je al gauw ontdekken dat sex in Amsterdam veel toeristen trekt. Het meest in het oog springend zijn uiteraard de wereldberoemde Wallen, door buitenlanders vaak ook wel de “Red Light District” genoemd. Op de Wallen zijn behalve prostituees ook allerlei andere betaalde sex attracties te vinden, zoals een sex museum en sex shows. Daarnaast vind je in Amsterdam diverse clubs en cafés waar je vele aantrekkelijke Nederlandse en buitenlandse mannen en vrouwen tegen het lijf kan lopen. Als je zin hebt in sex in Amsterdam hoef je dus niet ver te zoeken om aan je trekken te komen!

De 5 beste tips voor veel sex in Amsterdam

1. Spreek een date af met iemand uit Amsterdam
Op veel dating sites kun je zien uit welke regio of stad iemand afkomstig is. Heb je zin in sex in Amsterdam, selecteer dan profielen van mensen die uit Amsterdam of omgeving komen. Vaak kennen deze mensen Amsterdam op hun duimpje en kunnen je meenemen naar de leukste en gezelligste cafés, restaurantjes en clubs van Amsterdam. En als het tussen jullie klikt zal hij of zij het ook niet zo’n probleem vinden als je de laatste trein naar huis hebt gemist...

2. Ga naar cafés en clubs
Je hoeft maar een bezoekje te brengen aan de vele cafés en clubs die Amsterdam rijk is, en dan zul je zien dat die de meeste avonden van de week vol zitten met aantrekkelijke Nederlandse en buitenlandse mannen en vrouwen. De vele buitenlandse bezoekers zijn vaak toeristen, maar Amsterdam kent ook een grote expatgemeenschap en uiteraard hebben ook expats af en toe zin in sex in Amsterdam. Veel buitenlandse café- en clubbezoekers vinden het leuk om aangesproken te worden door een leuke Nederlands sprekende bezoeker, dus grijp die kans en wie weet ben jij hun toeristische gids voor de nacht!

3. Bezoek een prostituee
Ben je niet zo’n vlotte babbelaar, heb je geen zin om veel moeite te doen om iemand te versieren, of heb je heel speciale wensen dan kun je natuurlijk ook een van de vele prostituees in Amsterdam bezoeken. Het aanbod aan vrouwen is erg groot; blond, donker, groot, klein, Hollands, of wat anders... de keuze is geheel aan jou en op de Wallen kun je ze ook allemaal goed achter het raam bekijken voordat je besluit wie de dame van je keuze is.

4. Bezoek een sex club
Amsterdam kent veel sex clubs, zowel grote clubs die meer weg hebben van een discotheek, en kleine intieme clubs. Bij sex clubs liggen de prijzen iets hoger dan bij prostituees, en hoe chiquer de club hoe duurder het uurtarief van de dames. Vaak zullen dames in een club je proberen over te halen een fles champagne te kopen tijdens jullie samenzijn; let hierbij altijd goed op de prijzen anders wordt je bezoekje aan de club wel heel erg prijzig.

5. Bekijk een sex show, sex film of sex expositie
Uiteraard kun je voor sex in Amsterdam ook nog een keuze maken uit allerlei andere mogelijkheden voor sex entertainment. Op de Wallen vind je veel sex theaters die aan de lopende band live sex shows vertonen... niet alleen spannend om te zien, maar ook leerzaam want zo’n beetje de hele Kamasutra zal binnen een half uur aan je voorbij komen! Amsterdam kent daarnaast een aantal sex bioscopen waar je terecht kunt voor sex films, en zelfs veel sex shops hebben sex cabines waar je geheel privé je favoriete sex film kan bekijken. Heb je vooral interesse in de geschiedenis van sex, breng dan een bezoekje aan het sex museum. Gegarandeerd dat je daarna enorme zin hebt in sex: Amsterdam is daar de perfecte plek voor!

Sex in Amsterdam via C-Dating

Op zoek naar een sex date in Amsterdam? Word dan nu gratis lid van C-date, de beste dating site voor sex in Amsterdam, en wie weet heb je deze week al je eerste afspraakje in Amsterdam!

Ervaar spannende avonturen met stijl