Sexpartner vinden: de beste tips en advies

Is het mogelijk om meer dan één sexpartner te hebben, en hoe zorg je dat al je sexpartners tevreden blijven? Hier vind je de beste sexpartners!

Meer dan één sexpartner - hoe je zonder problemen verschillende sex partners kan hebben.

  • Zoek jij een sex partner om samen al je erotische fantasieen waar te maken?
  • Vind bij C-date een sex partner die dezelfde sexuele voorkeuren heeft als jij.
  • Schrijf je nu gratis in bij C-Dating en spreek snel af met je eerste sex partner!

Hoe je aan meer dan één sexpartner komt

Veel mensen zoeken een sexpartner als zij nog niet toe zijn aan een nieuwe relatie of gewoon als ze zin hebben in vrijblijvende sexuele contacten. Ook zijn er mensen die wel een relatie hebben maar er graag een sex partner naast hebben. Bij sexpartners gaat het vaak om wisselende vrijblijvende contacten, waaronder one night stands of kortstondige sexrelaties. Echter, heel veel mensen hebben een vaste sexpartner, en enkelen van hen hebben er zelfs meer dan één! Mensen die meerdere vaste sexpartners hebben doen dat omdat ze van afwisseling houden, vaak sex willen of omdat elke sexpartner een andere sexuele behoefte vervult: bijvoorbeeld de ene partner is om gewoon lekker ongedwongen mee te vrijen, de ander is voor sm en weer een ander is voor rollenspellen.

Als je op zoek bent naar een sexpartner dan hoef je op het internet alleen maar te zoeken op ‘sexpartner gezocht’ en je krijgt tienduizenden hits als resultaat. Maar het kan nog veel makkelijker: je schrijft je gewoon in op een erotische datingsite en je hebt de sexpartners bijna voor het uitkiezen!

Hoe houd je elke sexpartner tevreden?

1. Wees eerlijk
Het kan verleidelijk zijn om je sexpartners voor elkaar geheim te houden, maar vroeg of laat komt dat altijd aan het licht. En als je niet eerlijk bent geweest is de kans heel groot dat alle sexpartners je verlaten. Maar waarom zou je niet gewoon de waarheid vertellen? Je zult zien dat bijna elke sexpartner die je op internet ontmoet er helemaal geen problemen mee heeft als je er meer dan één sexpartner op nahoudt. Sommigen vinden het zelfs een prettig idee, want dat betekent dat je je niet wil binden en dat is nou precies wat de meeste sex partners het liefst willen! Mogelijk is niet elke sexpartner even blij met het feit dat je meerdere erotische contacten hebt, maar als je eerlijk bent geef je elke sexpartner in ieder geval de keus of ze bij je willen blijven of niet.

2. Geef elke sexpartner voldoende aandacht
Elke keer als je met één van je sexpartners bent, geef hem of haar dan de volle aandacht. Laat elke sexpartner zich gedurende de tijd dat jullie samen zijn speciaal voelen en zorg er voor dat je als je bij de ene sex partner bent geen telefoontjes of sms-jes van andere sex partners ontvangt. Vermijd bovendien op plaatsen te komen waar je andere sexpartners tegen het lijf kunt lopen. Onthoud ook goed wat je met elke sexpartner samen doet en wat je elkaar verteld hebt, zodat je je sexpartners niet door elkaar gaat halen, of nog erger: je sexpartner aanspreekt bij de verkeerde voornaam! Uiteraard komen je andere sexpartners af en toe ter sprake, want je hebt geen geheimen, maar zorg dat elke sexpartner zich gerespecteerd voelt en laat merken dat hij of zij belangrijk voor je is.

3. Doe het veilig
Vooral als je meer dan één sexpartner hebt is het belangrijk dat je het altijd veilig doet. Laat je niet verleiden tot onveilige sex want de kans is groot dat een of meer van je sexpartners ook verschillende sex partners hebben - het laatste dat je wil is een souvenirtje delen met allemaal!

Vind je sexpartner bij C-Dating

Op zoek naar een sexpartner? Bezoek dan C-Dating en word gratis lid , en mogelijk liggen je sexpartners binnen niet al te lange tijd aan je voeten!

Ervaar spannende avonturen met stijl